Vitanov nakit i satovi  
 
 

Izberite pravi poklon!!!

Nakit sa dragim kamenjem, najbolji poklon sa kojim nikad necete pogresiti. Drago kamenje je jedina investicija u kojoj neprekidno uzivate i u kojoj ce kasnije neko vama blizak uzivati, jer svetlost koja se siri oko njega prodire duboko u dusu i izaziva ono najbolje u coveku.

 

 
Dijamant

Caroban je i misteriozan, od davnina cenjen i trazen. Simbol je autoriteta i privilegija, pa ga takve zene i nose. Najcenjeniji su bezbojni, ali mogu biti zuti, plavi, pink, zeleni pa cak i crveni.
 

 
Rubin

Rubin je najcenjeniji obojeni dragi kamen. Njegov crveni sjaj pogadja svakog, jer to je boja strasti i ljubavi. Veruje se da nosenje rubina leci probleme krvotoka, cirkulacije i melanholije. Kod nas crvena boja znaci radost, pa je i rubin odlican izbor za novogodisnji poklon.
 

 
Smaragd

Zelena boja smaragda simbolizuje osnovnu boju zivota i jedina je koja u potpunosti smiruje psihu. Smaragd je simbol lepote, zdravlja, srece i preporoda. Boja je presudna kada se odredjuje kvalitet smaragda - sto je zeleniji to je bolji. Najvaznije je da je preci1zno i proporcionalno isecen, jer se tako istice njegova boja i duboka raskos.
 

 
Biser

Ovaj kamen je kralj svih dragulja. Jedini koji se nalazi u prirodi onakav kakav jeste. Ogrlica od ujednacenih bisera predstavljala je vekovima neuporedivu dragocenost i luksuz koji je pripadao najbogatijima. Oni su jako osetljivi i zato ih cuvati od udaraca i ogrebotina. Ne treba stavljati parfem na kozu tamo gde su biseri, jer mogu da potamne. Njihovu vrednost odredjuju 4 karakteristike: sjaj, oblik, velicina i boja.
 
 

 

                

                

 

home
seiko rucni satovi - seiko zidni satovi - seiko budilnici - pulsar
prstenje - burme - mindjuse - privesci - narukvice - lanci - ogrlice - nakit sa dragim kamenjem - bizuterija
prodajna mesta - kako poruciti - nagradna igra - vesti - zlatarske usluge - casovnicar - seiko servis - garancija
drago kamenje - plemeniti metali - simbolika - zanimljivosti - posebne prilike
o nama - kontakt - credits

©2004-2008 VITANOV d.o.o.